MOOMBAHTEAM

MOOMBAHTEAM

 

Wilt u Moombahteam inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs deze act boeken / huren. Wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan nu: 06-44900241 – of mail: info@djboeken.nl

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland veelvuldig in de clubs zijn te horen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Zijn sound past binnen de mainstream line-up en hij is een populaire act op de vele festivals in de zomer.

Je favoriete DJ boek je bij DJBoeken.nl

Een Moombahteam show is energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties. Je herkent de sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Hij is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media. Quotes SLAM!: “Moombahteam staat voor gegarandeerd feest en vernieuwing”. WildFM: “We willen nog veel meer van deze man horen en houden hem in de gaten”.  Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwoorden waarvoor Erik garant staat.

Moombahteam boeken / huren?
Bel of mail DJBOEKEN.nl en je ontvangt van ons alle informatie met betrekking tot prijs en beschikbaarheid.

Maak je line-up compleet met onze andere DJ’s. We beschikken over een groot netwerk in de DJ wereld en denken graag creatief met je mee om ook andere populaire namen te boeken en daarmee te zorgen voor een succesvol evenement. Ook voor MC’s, gastmuzikanten zoals saxofonisten,  zangers en zangeressen hebben we ideeën. Dansers, danseressen en hiphop crews kunnen een belangrijke visuele en energieke bijdrage aan de show leveren.

4.8 (96.36%) 11 votes
Categorie
Allround dj, Club, House, Moombahton