Feest DJ Harry

Feest DJ Harry - allround DJ

Feest DJ Harry inhuren bij DJBOEKEN.nl

Feest DJ Harry

Wil je Feest DJ Harry inhuren voor een optreden? Bij ons kun je tegen een scherpe prijs Feest DJ Harry inhuren. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

Feest DJ Harry heeft zijn school nooit afgemaakt. Na eindeloze discussies met zijn leraar Nederlands bleef hij Feest met een hoofdletter F schrijven! Er zat voor Harry niets anders op dan zich volledig op een toekomst als DJ te storten! Na een korte carrière met duo Players & Wasted werd al snel menig DJ booth te klein voor deze superstuiterbal. De Focus gaat vanaf dat moment volledig op Feest! Weekend na weekend zorgde Harry voor volle dansvloeren met overwerkte barkeepers als resultaat. Zijn motto en hashtag is vanaf 2015 #hutjeopzijnkant.

Feest DJ Harry is een professionele Feest DJ die alle Feesthits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel, dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen. Hij draait in gerenommeerde zaken zoals Lucky ‘The Feel Good Provider’ en Feestcafe Bloopers (populairste danscafé van midden Nederland).

Met zijn overbekende kreet #borrelsindehoogte is Feest DJ Harry een veelgevraagde DJ in feesttenten en Feestcafés het Oost Nederland! Met z’n vlotte microfoongebruik maakt hij in de kleinste kroegen de grootste Feesten en bereikt hij in de grootste Feesttenten moeiteloos de achterste rij.

Dat Feest DJ Harry vandaag de dag nog steeds Feest met een hoofdletters schrijft, neemt niemand hem meer kwalijk. Er is namelijk helemaal niets mis met zijn Feestkunde:
#hutjeopzijnkant + #borrelsindehoogte!

4.5 (90%) 8 votes
Categorie
Allround dj, Feest DJ