Dj Boeken in Nederland

Dj Boeken in Nederland

Oprichting Dj Boeken nederland

Djboeken.nl is opgericht door obert Willemsen (livegigs) en hendy koele (koele events).
Beiden hebben een jarenlange ervaring in de boekingswereld en evenementenorganisatie.
Djboeken.nl is onderscheidend door een roster met eigentijdse dj’s. Dus korte lijnen waar het gaat om communicatie, transparantie en duidelijke afspraken met de opdrachtgever.

Het kantoor richt zich op Venues, festivals en Events, waarbij ze een professionele partner is voor opdrachtgevers en dj’s.

Wij hebben een groot assortiment aan DJs die met stijl plaatjes in elkaar over kunnen mixen. Maar mixen is natuurlijk niet het enige wat een DJ doet, het publiek aanvoelen en het kiezen van de juiste platen is wat de sfeer maakt.

Door een DJ in te huren weet je dat het goed komt met de sfeer. Er wordt steeds meer elektronische muziek op het podium geproduceerd, dat is waarom wij DJs ook onder ‘live’ scharen. Een DJ is over het algemeen flexibel in wat voor een genre’s deze draait, maar elke DJ heeft uiteraard een specialiteit. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan DJs die in te huren zijn voor verschillende situaties.

Het is belangrijk dat er bij het boeken van een DJ afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Een DJ is in te huren voor bepaalde tijd, ze zullen altijd flexibel zijn, maar uren doorgaan is niet voor elke DJ mogelijk.

Rate this post
1Reactie
  • GreggSar
    Geplaatst op 00:30h, 12 oktober

    Полезно

Geef een reactie